Cevea på Folkemødet 2018

Cevea er som altid at finde i Granittens Gård på Folkemødet 2018. I rammerne af øens fineste gårdhave planlægger vi allerede nu debatter om velfærd og ulighed, om ejerskab og regnemodeller og meget mere.

Her på siden kan du løbende følge med i programmet, som det bliver lagt de kommende måneder.

 

Kan vi hjælpe med noget?

Selvom vi har meget på hjerte, fylder vi ikke hele programmet ud med vores egne arrangementer. Tøv derfor ikke med at tage fat i os, hvis:

  • … du har en god idé til en debat, vi skal lave for eller sammen med din organisation. Vi lægger gerne hovedet i blød for at sætte spændende, progressive dagsordener på tapetet sammen med jer.
  • … du eller din organisation har brug for et sted at afvikle jeres egen debat. Efter først til mølle-princippet lejer vi pladsen i Granittens Gård ud på udvalgte tidspunkter både fredag den 15/6 og lørdag den 16/6.

 

Ekspert, meningsdanner, ordstyrer

I Cevea er vi en række erfarne medarbejdere med forskellige ekspertiser. Vi stiller gerne op både som faglige kapaciteter på vores kerneområder, som moderatorer med styr på indholdet eller som deltagere i en debat. Du kan læse mere om Ceveas medarbejdere og finde kontaktinformationer her.

Og så er Cevea langt fra bare os, der arbejder på sekretariatet. Vi har over en årrække uddannet progressive meningsdannere – alt fra fagligt aktive, lærere, pædagoger og kvinder med tillidsposter og noget på hjerte. Mangler du et vidende og skarpt indspark fra praksis i din debat, så tag fat i os og lad os se, om vi kan formidle en god kontakt.

 

Kontakt

Analytiker og projektleder Rie LjungmannThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og tlf. 25135293 eller organisationsmedarbejder Anne Katrine OlesenThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og tlf. 33126800.