Det progressive Mødested 2020

Skal du eller din organisation være en del af det progressive Mødested? Tænketanken Cevea inviterer 100 progressive fra fagforbund, partier og ngo’er med til endnu en omgang af Det progressive Mødested til efteråret 2020. 

TILMELDING HER

Det progressive Mødested, som fik premiere sidste år, fik rigtig gode anmeldelser af deltagerne. Derfor inviterer vi nu 100 progressive fagligt aktive, ansatte i fagforbund, ungdomspolitikere og NGO-repræsentater til endnu en runde i 2020 med nye vinkler og emner.

Mens vi sidste år dykkede ned i centrum-venstre projektets styrker og svagheder, vil vi i år fokusere på de nye muligheder og udfordringer, som coronakrisen stiller det danske velfærdssamfund og fagbevægelsen overfor. Det handler om at kunne formulere nye idéer og løsninger, og derfor vil Cevea igen i år sørge for at fylde scenen med 50-70 af tidens mest interessante politikere, eksperter, debattører, praktikere mv.

Læs mere om forløbet her

EFTERÅRETS MØDESTEDER (MED DATOER)

3. september: Hvordan har coronakrisen påvirket fagbevægelsens styrke og kampform?

23. september: Hvordan skaffer vi penge og politisk opbakning til velfærdsløftet i den offentlige sektor – herunder til verdens bedste barndom?

21. oktober: Hvordan håndterer vi kløfterne i en tid med corona, klimaomstilling og den fjerde industrielle revolution?

5. november: Hvad er de progressive svar, der kan sikre en høj beskæftigelse og gode job i kølvandet på coronakrisen?

25. november: Hvordan undgår vi, at der bliver skabt kløfter i fagbevægelsen - mellem velfærdsprofessioner og private ansatte og den offentlige sektor og den private sektor?

17. december: Kapitalismen er syg - hvordan kan vi komme videre med begavet regulering af kapitalismen?

 

Spørgsmål eller henvendelser kan rettes til Per Michael Jespersen, direktør, , tlf: 27277669 eller Nanna Mee Jensen, organisationsmedarbejder, , tlf: 22948481