Workshop: Lys fremtid eller snarligt farvel – hvor er velfærden på vej hen?

Fremtidens velfærdssamfund giver ikke sig selv.

Den økonomiske og teknologiske udvikling, demografien, arbejdsmarkedsudviklingen og borgernes forventninger påvirker alt sammen udviklingen af vores fælles velfærd. Men når alt kommer til alt er det politiske valg og visioner, der former fremtidens velfærdssamfund - hånd i hånd med udviklingen af nye ideer og løsninger. 

Derfor inviterer Tænketanken Cevea til workshop om fremtidens velfærdssamfund. Går vi en lys fremtid i møde, skal vi forberede os på et farvel til velfærden, som vi kender den, eller noget helt tredje? Hvad kan vi forestille os og hvad ved vi, er på vej?

Det sker onsdag den 29. august 2018 kl. 13.00-16.00 

 

Til at sætte gang i diskussionerne får vi selskab af:

  • Knud Aarup, tidligere direktør for Socialstyrelsen og forhenværende formand for Socialpolitisk Forening samt forfatter til bogen ’Fra udenforskab til fællesskab – seks bud på et bedre velfærdssamfund’
  • Nick Allentoft, chefredaktør på netavisen Den Offentlige og aktuel med bogen ’Velfærdsillusionen – om et samfund i krise’
  • Rikke Smedegaard Hansen, pædagog, skribent og blogger på voresvirkelighed.dk

Du kan se programmet for dagen her.

Deltagelse på workshoppen er gratis. Tilmeldingen til workshoppen er lukket. Du er velkommen til at kontakte os på  for at høre om ledige pladser.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

PRAKTISK

Workshoppen afholdes hos LO-Landsorganisationen i Danmark på Islands Brygge 32 D, 2300 København S i lokale 5.04-5.05-5.06. 

For spørgsmål eller kommentarer kontakt velfærdsanalytiker i Cevea, Rie Ljungmann, på  eller tlf. 25 13 52 93 

Workshoppen er den første af en række workshops om fremtidens velfærdssamfund, som Cevea arrangerer i efteråret 2018. Mere information om de kommende arrangementer følger.