DER ER NOGET GALT I TOPPEN

Sammen med Socialdemokratiet arrangerer Cevea en konference om reguleringen af den finansielle sektor i Europa. I tiåret for finanskrisen er det blevet klart, at den finansielle sektor stadig udgør en trussel mod sikkerheden og stabiliteten i Europa.

Mød blandt andre tidligere statsminister og tidligere formand for de europæiske socialdemokrater Poul Nyrup Rasmussen, og Europa-ordfører og medlem af Folketinget Peter Hummelgaard Thomsen, når tænketanken Cevea og Socialdemokratiet sammen inviterer til debat om, hvad vi kan gøre for at regulere den finansielle sektor, og dermed også bekæmpe en stigende ulighed – i Danmark og i Europa.

På den ene side virker det omsonst at forsøge et regulere en global finansiel sektor og regulere det globale pengemarked i lille land. Det virker logisk at EU er rammen for regulering af den finansielle sektor og et samrbejde mellem skattemyndigheder. På den anden side, det burde det jo have været hele tiden, men er det ikke endnu. Hvor længe kan man vente, og hvad er sandsynligheden for, at det kommer til at ske?

Konferencen finder sted på Arbejdermuseet i København. Det sker tirsdag d. 11. december 2018 fra kl. 16.00-18.00.

Vi byder velkommen fra kl. 15.30 – 16.00, hvor alle bedes være ankommet. 

Konferencen er åben for alle interesserede, men tilmelding er nødvendig. Deadline for tilmelding er den 8. december 2018.

Tilmeld dig arrangementet ved at klikke her