Cevea skal have ny direktør

Tænketanken Cevea skal have ny direktør. Den nuværende, Kristian Weise, skal være generalsekretær for udviklingsorganisationen Oxfam IBIS og fratræder i februar.

 

”Jeg er glad på Kristians vegne”, udtaler Ceveas bestyrelsesformand, Anders Dybdal og fortsætter: ”Det er en god mulighed, han har fået, og som ligger i naturlig forlængelse af hans arbejde i tænketanken.”

 

”Kristian har stået i spidsen for Cevea i det meste af tænketankens levetid. Jeg og resten af bestyrelsen er meget taknemmelige for den indsats, han har lagt i Cevea. I hans tid hos os er vi blevet en markant stemme i Danmark omkring ulighed og fremtidens arbejdsmarked. Cevea har fået en stærk gruppe af samarbejdspartnere og hundredevis af spirende meningsdannere har været gennem vores uddannelsesarbejde. Cevea-familien er vokset og Kristian har spillet en helt afgørende rolle for det.”, siger Anders Dybdal.

 

”Nu skal vi finde en ny direktør. Det er jeg og resten af bestyrelsen godt i gang med. Vi mister en markant profil, men har samtidig også mulighed for at gentænke ledelsen af Cevea i lyset af den udvikling, vi ønsker at tage de næste år., uddyber Anders Dybdal. 

 

Kristian Weise selv siger:

 

”Få gange i livet får man en mulighed, som man ikke kan sige nej til og som man må gå efter. Det skete for mig, da jeg for 7 1/2 år siden blev direktør for Cevea og nu er muligheden opstået igen. Som generalsekretær for Oxfam IBIS får jeg mulighed for at fortsætte arbejdet med at bekæmpe ulighed og sikre mere økonomisk retfærdighed. Jeg skal fortsat arbejde for en bedre verden – nu bare i større skala. Samtidig får jeg større ledelsesmæssige udfordringer. Det er den bedste måde for mig både at fortsætte det arbejde, jeg har lavet i Cevea, og samtidig prøve noget helt nyt.”

 

”Jeg har været utrolig glad for det, jeg har lavet i Cevea, for samarbejdet med kolleger, bestyrelse, partnere og frivillige, og for alle de ting, vi har opnået i fællesskab. Da jeg blev en del af Cevea var det både fordi, jeg syntes det var det mest spændende og inspirerende miljø i dansk politik, og fordi, jeg syntes opgaven med at udvikle nye ideer og ny politik var en af de vigtigste. Det synes jeg stadig, og ser derfor frem til fortsat at være en del af Cevea-familien”, slutter Kristian Weise.

 

Yderligere oplysninger:

Anders Dybdal, bestyrelsesformand for Cevea, tlf. 2296 9949

Kristian Weise, direktør for Cevea, tlf. 4177 4570