fbpx

Praktikanter til Kommunikation og event

Tænketanken Cevea søger to dygtige og engagerede praktikanter. Du kommer til at arbejde med vores eksterne formidling i bred forstand. Det vil sige, at man som praktikant både vil beskæftige sig med at arrangere events og uddannelser, men også arbejde med Ceveas kommunikation – fx på sociale medier.

Praktikperioden løber fra 1. februar til 30. juni 2023.

 

Om stillingerne

Som praktikant i Cevea vil du beskæftige dig med formidling. Som en del af Ceveas daglige presse- og kommunikationsarbejde er du med til at levere argumenter for centrum-venstre i den offentlige debat fx igennem debatindlæg, opslag på sociale medier og pressemeddelelser.

På vores uddannelser formidler vi til mennesker tæt på praksis. Her får de ny viden, redskaber og mod til at træde frem med egne erfaringer. Formålet med Ceveas uddannelser er at forandre Danmark ved give stemmen til mennesker tæt på praksis, så deres mening bliver hørt i den offentlige debat.

Du vil være med til at udvikle, nytænke og styrke Ceveas uddannelse og kommunikation og samarbejde med resten af kontoretom konferencer og andre aktiviteter.

 

Dit udbytte

Ethvert praktikforløb er forskelligt og i fællesskab skal vi sikre, at forløbet bliver en læringsproces. Som praktikant hos Cevea vil du:

  • Få direkte adgang til den politiske arena.
  • Udvikle dit politiske refleksionsniveau samt skærpe din samfundsmæssige viden.
  • Udvikle dine kommunikative evner og få konkrete redskaber til at arbejde med presse, sociale medier, hjemmeside, fundraising og undervisning.
  • Sætte dit personlige aftryk på en innovativ politisk organisation med en flad organisationsstruktur, højt til loftet og fart over feltet.

 

Dine kvalifikationer

Som praktikant hos Cevea forventer vi, at du har:

  • Selvstændighed og vilje til at tage ansvar.
  • Et indgående kendskab til det politiske system i Danmark.
  • En skarp pen og evnen til at formidle komplicerede budskaber og til at skabe overblik.
  • Interesse for samfundet, politik og formidling
  • Stort gå-på-mod og engagement.
  • Sympati for tænketankens grundlæggende værdier.

 

Din ansøgning

Ansøgning, CV samt eventuelle anbefalinger skal sendes til [email protected] Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rigtige kandidat til praktikken.

Tænketanken Cevea opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling. Praktikken er som udgangspunkt en akademisk praktik for studerende, der skal være meritgivende og have en arbejdsuge svarende til 37 timer. Praktikanten modtager en økonomisk erkendtlighed.

 

Yderligere oplysninger

Cevea er en uafhængig tænketank, der siden 2008 har haft til formål at udvikle progressive idéer for at fremme et samfund baseret på frihed, lighed og fællesskab gennem analyse, uddannelse og debat.

Arbejdsområderne er velfærd, arbejdsmarked, økonomisk ulighed og demokratisk deltagelse. Vi er ca. 12 medarbejdere i sekretariatet, hvoraf halvdelen arbejder med kommunikation, uddannelse og organisation. Du kan læse mere om tænketanken og vores arbejde på cevea.dk, vores Facebook, Instagram eller Twitter.

Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du velkommen til at ringe og få en uformel snak med Udviklingskonsulent Thomas Juhl eller sende en mail til [email protected]