fbpx

Praktikanter til Uddannelse

Tænketanken Cevea søger udadvendte, nysgerrige og energiske praktikanter til vores uddannelsesafdeling. Du kommer til at arbejde med vores uddannelser – både i form af planlægning, udvikling og undervisning. Vi har en vision om, at alle skal have mulighed for at komme til orde i debatten – uanset om de er tømrer eller topchef. Derfor handler vores uddannelser om at klæde mennesker tæt på praksis på til at kunne brænde igennem i medierne, på SoMe og i debatspalterne.

Praktikperioden løber fra 1. september 2023 til 31. januar 2024.

 

Om stillingen

Som praktikant i Cevea vil du beskæftige dig med formidling igennem uddannelse.

På vores uddannelser formidler vi til mennesker tæt på praksis. Her får de ny viden, redskaber og mod til at træde frem med egne erfaringer. Formålet med Ceveas uddannelser er at forandre Danmark ved give stemmen til mennesker tæt på praksis, så deres mening bliver hørt i den offentlige debat.

Du vil være med til at afholde, nytænke og styrke Ceveas uddannelser. Derudover vil du også deltage i udviklingen og afholdelsen af vores konferencer og andre aktiviteter.

 

Dit udbytte

Ethvert praktikforløb er forskelligt og i fællesskab skal vi sikre, at forløbet bliver en læringsproces. Som uddannelsespraktikant hos Cevea vil du:

  • Få direkte adgang til den politiske arena.
  • Udvikle dit politiske refleksionsniveau samt skærpe din samfundsmæssige viden.
  • Udvikle dine formidlingsmæssige og kommunikative evner.
  • Få konkrete redskaber til at arbejde med projektledelse, tilrettelæggelse og afholdelse af undervisning og andre aktiviteter, presse og sociale medier.
  • Sætte dit personlige aftryk på en innovativ politisk organisation med en flad organisationsstruktur, højt til loftet og fart over feltet.

 

Dine kvalifikationer

Som praktikant hos Cevea forventer vi, at du har:

  • Selvstændighed og vilje til at tage ansvar.
  • Kendskab til det politiske system i Danmark.
  • Interesse for samfundet, politik og formidling
  • Gå-på-mod og engagement.
  • Sympati for tænketankens grundlæggende værdier.

 

Din ansøgning

Ansøgning, CV samt eventuelle anbefalinger skal sendes til [email protected] Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 1. april 2023 kl. 12.00. Vi afholder samtaler løbende. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rigtige kandidat til praktikken.

Tænketanken Cevea opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling. Praktikken er som udgangspunkt en akademisk praktik for studerende, der skal være meritgivende og have en arbejdsuge svarende til 37 timer. Praktikanten modtager en økonomisk erkendtlighed.

 

Yderligere oplysninger

Cevea er en uafhængig tænketank, der siden 2008 har haft til formål at udvikle progressive idéer for at fremme et samfund baseret på frihed, lighed og fællesskab gennem analyse, uddannelse og debat.

Arbejdsområderne er velfærd, arbejdsmarked, økonomisk ulighed og demokratisk deltagelse. Vi er ca. 12 medarbejdere i sekretariatet, hvoraf halvdelen arbejder med kommunikation, uddannelse og organisation. Du kan læse mere om tænketanken og vores arbejde på cevea.dk, vores Facebook, Instagram eller Twitter.

 

Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du velkommen til at ringe og få en uformel snak med Uddannelseskonsulent Mathilde Kramer Lau eller sende en mail til [email protected]