fbpx

Praktikant til Uddannelse og eventledelse

Tænketanken Cevea søger en dygtig, nysgerrig og energisk praktikant til vores uddannelsesafdeling. Du kommer til at arbejde med vores uddannelser og events – både i form af planlægning, udvikling og undervisning.

Vores uddannelser handler om demokratisk deltagelse, og vi vil derfor klæde ganske almindelige mennesker på til at kunne brænde igennem i medierne, på SoMe og i debatspalterne.

Praktikperioden løber fra 1. februar 2024 til 30. juni 2024.

 

Om stillingen

Som praktikant i Cevea vil du beskæftige dig med formidling igennem uddannelse og events.

På vores uddannelser formidler vi til mennesker tæt på praksis. Her får de ny viden, redskaber og mod til at træde frem med egne erfaringer. Formålet med Ceveas uddannelser er at forandre Danmark ved at give stemmer til mennesker tæt på praksis, så deres mening bliver hørt i den offentlige debat.

Vi formidler også vores analyser og budskaber igennem forskellige events. Som praktikant kommer du til at arbejde med planlægningen og afholdelse af bl.a. Ulighedens Topmøde, hvor vi samler 200 deltagere til en række oplæg og debatter med nogle af tidens fremmeste forskere og meningsdannere. Vi arrangerer også fyraftensmøder, akademi og masterclass – så der er masser af forskellige events, du kan være med til at sætte dit præg på.

 

Dit udbytte

Ethvert praktikforløb er forskelligt og i fællesskab skal vi sikre, at forløbet bliver en læringsproces. Som uddannelsespraktikant hos Cevea vil du:

  • Blive dygtig til projektledelse, uddannelsesudvikling og afholdelse af events.
  • Udvikle dit politiske refleksionsniveau samt skærpe din samfundsmæssige viden.
  • Udvikle dine kommunikative evner og få konkrete redskaber til at arbejde med projektledelse, tilrettelæggelse og afholdelse af undervisning og andre aktiviteter.
  • Sætte dit personlige aftryk på en innovativ politisk organisation med en flad organisationsstruktur, højt til loftet og fart over feltet.

 

Dine kvalifikationer

Som praktikant hos Cevea forventer vi, at du har:

  • Selvstændighed og vilje til at tage ansvar.
  • Interesse for samfundet, politik og formidling
  • Gå-på-mod og engagement.
  • Sympati for tænketankens grundlæggende værdier.

 

Din ansøgning

Ansøgning, CV samt eventuelle anbefalinger skal sendes til [email protected]. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rigtige kandidat til praktikken.

Tænketanken Cevea opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Praktikken er som udgangspunkt en akademisk praktik for studerende, der skal være meritgivende og have en arbejdsuge svarende til 37 timer. Praktikanten modtager en økonomisk erkendtlighed.

 

Yderligere oplysninger

Cevea er en uafhængig tænketank, der siden 2008 har haft til formål at udvikle progressive idéer for at fremme et samfund baseret på frihed, lighed og fællesskab gennem analyse, uddannelse og debat.

Arbejdsområderne er velfærd, arbejdsmarked, økonomisk ulighed og demokratisk deltagelse. Vi er ca. 12 medarbejdere i sekretariatet, hvoraf halvdelen arbejder med kommunikation, uddannelse og organisation. Du kan læse mere om tænketanken og vores arbejde på cevea.dk, vores Facebook, Instagram eller Twitter.

Har du spørgsmål til praktikforløbet, er du velkommen til at ringe og få en uformel snak med Uddannelseskonsulent Mathilde Kramer Lau eller sende en mail til [email protected].