fbpx

Corona: Hvordan sætter vi gang i væksten?

Væksten i Danmark skal genstartes

Danmark skal genstartes efter det største økonomiske tilbageslag i 70 år. Arbejdsløsheden vokser, virksomheder er tvunget i knæ og samfundsøkonomien har været i frit fald. Alligevel har Covid-19 skabt et mulighedsrum – hvorfor? Coronakrisen har set danskerne træde sammen i Mette Frederiksens ’samfundssind’, og genopretningen af væksten i den danske økonomi skal/kan ride videre på denne bølge.

Giver genopbygningen fra en frygtelig krise i virkeligheden en mulighed for at lade fremtidig vækst bygge på socialt retfærdige og grønne investeringer? Det tager vi op i dette spændende oplæg om, hvordan vi sikrer den fremtidige vækst.

Booking

Oplægget er særligt relevant for faglige organisationer, deres bestyrelser, lokale afdelinger eller a-kasser. Vi kan bookes til et særskilt arrangement med private lønforsikringer som tema eller indgå på bestyrelsesseminarer, fyraftensmøder, personaleseminarer osv.

Oplægget har ca. en times varighed med efterfølgende debat. Prisen afhænger af oplæggets varighed og aftales derfor individuelt. 

KONTAKTPERSON(ER)

Asbjørn Sonne Nørgaard
21725413

BOOKING