fbpx

Ny ledelse og ny kurs i Tænketanken Cevea

“2020 har også været et økonomisk udfordrende år for Cevea, hvor corona-smitten også har sat sit præg på vores aktiviteter. På den baggrund har bestyrelsen måtte foretage grundige overvejelser om Cevea udvikling, så vi også i fremtiden har en stærk progressiv tænketank i Danmark. Vi er kede af at måtte opsige samarbejdet med Per Michael Jespersen. Per Michael ydet en stor indsats for Cevea trods svære betingelser under coronaen og har bidraget med nye typer af aktiviteter til Ceveas organisation. Som bestyrelsesformand vil jeg gerne sige tak for et godt samarbejde”, udtaler Ceveas bestyrelsesformand Jan Villadsen.

Asbjørn Sonne Nørgaard tiltræder stillingen som direktør. Asbjørn har de seneste knap to år været vicedirektør og analysechef i Cevea. Alexander Grandt Petersen tiltræder som vicedirektør med ansvar for kommunikation, uddannelse og aktiviteter. Alexander har været kommunikationschef i Cevea siden februar 2020.

”Det er vores forventning, at Asbjørn Sonne Nørgaard og Alexander Grandt Petersen sammen med et hold af dedikerede og engagerede medarbejdere kan skabe et Cevea, der med flere analyser, nye aktiviteter og større gennemslagskraft i medierne kan bidrage til den politiske idéudvikling i Danmark”, udtaler Jan Villadsen.

”I 2020 har vi lavet en række store analyse af bl.a. private lønforsikringer, den skæve erhvervsudvikling i land- og yderkommuner, den offentlige sektors rolle for konkurrenceevnen og en socialt retfærdig klimaomstilling. I 2021 vil vi skrue højere op for vores ambitioner og bl.a. lave analyser af den stigende indkomstulighed, prekære ansættelser, unge der ikke får uddannelse og vores skæve boligmarked”, udtaler Asbjørn Sonne Nørgaard, direktør.

Med beslutningen om en ny ledelsesorganisering kommer Cevea igen til at fokusere på organisationens kerneopgave: sætte dagsordner gennem samfundsrelevante analyser og skabe handling gennem uddannelser af nye stærke stemmer.

Blå Bog:
Asbjørn Sonne Nørgaard, (1966) professor i statskundskab gennem mange år og forfatter til talrige bøger og artikler om politik. Asbjørn har været analysechef i Cevea siden april 2019.

Alexander Grandt Petersen, (1989) uddannet cand.merc.kom fra Copenhagen Business School. Tidl. forbundsformand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom.

FORFATTER(E)

Asbjørn Sonne Nørgaard
21725413
Alexander Grandt Petersen

DEL INDLÆG:

SENESTE INDLÆG MED TEMAET Pressemeddelelse
SE ALLE
Pressemeddelelse
Ny ledelse og ny kurs i Tænketanken Cevea
15. december 2020
Pressemeddelelse
Videoer og praktiske øvelser får flere på efteruddannelse
21. oktober 2020
Pressemeddelelse
Cevea får ny formand
30. april 2020
Pressemeddelelse
TÆNKETANK: Økonomisk usikkerhed blandt de laveste indkomster er gift for økonomien
22. april 2020