fbpx

Tænketanken Cevea ansætter ny kommunikationschef

Alexander Grandt Petersen tiltræder 1. februar stillingen som ny kommunikationschef for Tænketanken Cevea. Alexander kommer fra en stilling som kommunikationsmedarbejder i AKF Koncernen. Han har tidligere været forbundsformand for DSU, næstformand for Dansk Ungdoms Fællesråd og formand for Danske Skoleelever. Indtil for nyligt var han folketingskandidat for Socialdemokratiet i Odense. 

Med ansættelsen ønsker Cevea at styrke tænketankens eksterne kommunikation og skabe endnu større gennemslagskraft i den offentlige debat.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde Alexander Grandt Petersen velkommen i Cevea. Alexanders politiske erfaring og kommunikationsfaglige baggrund er et ideelt match med Cevea. Ansættelsen er et led i vores mål om at styrke Ceveas stemme i den offentlige debat og skabe endnu større gennemslagskraft for progressive analyser og politik. Vi vil præge opinionsdannelsen med analyser og løsningsforslag, der kan udvikle den danske samfundsmodel og være et stærkt modspil til de kræfter, der ønsker et mere ulige samfund og en svækket social sammenhængskraft. Det kræver en professionel kommunikationsindsats, og derfor styrker vi nu Cevea på den front,” udtaler direktør for Cevea, Per Michael Jespersen.

Alexander Grandt Petersen er også tiltænkt en central rolle i Ceveas politikudvikling, interessevaretagelse og netværksskabende aktiviteter og arrangementer i samarbejde med Ceveas direktør og vicedirektør.

”Jeg ser et enormt potentiale i at styrke Ceveas position som politikudviklende drivkraft for centrumvenstre. Det kræver en endnu stærkere tilstedeværelse i den offentlige debat, og at vi udnytter de digitale muligheder for en tættere kommunikation med centrum-venstres mange aktører, fra frivillige i partier og fagforeninger til valgte politikere og faglige ledere. Det er en spændende og udfordrende opgave, som jeg ser frem til at tage ansvar for,” udtaler Alexander Grandt Petersen. 

FORFATTER(E)

DEL INDLÆG:

SENESTE INDLÆG MED TEMAET Pressemeddelelse
SE ALLE
Pressemeddelelse
Ny ledelse og ny kurs i Tænketanken Cevea
15. december 2020
Pressemeddelelse
Videoer og praktiske øvelser får flere på efteruddannelse
21. oktober 2020
Pressemeddelelse
Cevea får ny formand
30. april 2020
Pressemeddelelse
TÆNKETANK: Økonomisk usikkerhed blandt de laveste indkomster er gift for økonomien
22. april 2020