Bliv en del af Cevea - bliv medlem

"Cevea leverer tankevækkende, indsigtsfulde og overraskende analyser, der går efter at finde faktuelle løsninger. Cevea er så afgjort værd at støtte, fordi det rent faktisk er en tank, der tænker, og ikke bare en tank der er fyldt til randen af en lind strøm af fladtrampede klichéer, som man finder det hos nogle andre, der hedder noget med C."

- Sebastian Dorset, standupkomiker og forfatter

Som personligt medlem af tænketanken Cevea er du med til at fremme og udbrede visionen om et Danmark, der er baseret på frihed, lighed og fællesskab. 

Samtidig får du stemmeret på Ceveas årsmøde, adgang til debatmøder med internationale topnavne, invitationer til konferencer, mulighed for at deltage i kurser, indsigt i de nyeste analyser og et stærkt netværk.  

Med fælles stemme kan vi flytte den politiske dagsorden i en mere progressiv retning, danne modvægt til de kapitalstærke borgerlige kræfter og sikre et stærkere idépolitisk alternativ.

Medlemskontingentet er 500 kroner om året eller 250 kroner for et halvt år. Hvis du tilmelder dig betalingsservice, bliver kontingentet automatisk trukket fra din konto. Ellers sender vi dig et girokort. 

Er du studerende, står du udenfor arbejdsmarkedet, eller er du over 65 år, kan du blive medlem for 300 kroner om året eller 150 kroner for et halvt år. 

 

Du kan melde dig ind i Cevea her: