Bliv virksomhedssponsor

"Kampen om viden, og om at sprede den er tiltagende. Også i Danmark. I den kamp har økonomiske ressourcer en fordel; og af samme grund ændrer det politiske landskab sig. Skal der være en balance og skal centrum-venstre være repræsenteret i denne, er Cevea en af de vigtigste forudsætninger."

- Ove Kaj Pedersen, professor, CBS

Cevea modtager ingen store offentlige tilskud. Derfor er vi afhængige af de birag vi får fra virksomheder, foreninger og private, der deler vores vision om et Danmark baseret på frihed, lighed og fællesskab. 

Som virksomhedssponsor styrker du Ceveas muligheder for at lave analyser, udarbejde politiske forslag, uddanne meningsdannere og deltage i den offentlige debat med det mål at sikre et Danmark, hvor vi vinder sammen.

Træk dit bidrag fra i skat

Når du støtter Cevea, kan du trække dit bidrag over 500 kr. fra i skat. Tænketanken Cevea er godkendt som almennyttig fradragsberettiget organisation af SKAT efter Ligningsloven §8A, hvilket betyder at bidrag til Ceveas arbejde er fradragsberettiget.

Det maksimale fradrag er fra 2015 på 15.000 kroner. 

For at få fradrag for donationen, må du oplyse Tænketanken Cevea dit CPR- eller CVR-nummer, når du overfører beløbet. Det skal vi bruge til at indberette dit støttebeløb til Skat.