fbpx

Faglig Influencer

 

Kom og vær med på Ceveas nye faglig influencer-uddannelse! Du lærer at bringe stærke personlige fortællinger fra dit fag på de sociale medier gennem strategisk brug af billede og video. Sammen med 15-20 andre unge fra fagbevægelsen bliver du en del af et fællesskab, der styrker de faglige stemmer i den offentlige debat. Kurset henvender sig til dig, der er aktiv i ungdomsfagbevægelsen og brænder for at skabe forandring gennem digitale kampagner.

Uddannelsen er bygget op omkring:

 

KAMPAGNE OG BRANDING
Du lærer, hvordan du får din sag frem på de sociale medier og tilrettelægger en kampagne, der inspirerer og engagerer andre i dit fag.

 

DIGITALE STRATEGIER
Du lærer at lægge en strategi for at gennemføre din kampagne på forskellige sociale medier.

 

PROJEKTLEDELSE OG PERFORMANCE
Du lærer at skabe en rød tråd i dine SoMe-kampagner og identificere forbedringsmuligheder og udfordringer.

Du får digitale redskaber gennem:

 

VIDEOWORKSHOP
Optag videoer til sociale medier og gør din fortælling levende. Gennem videoredigering, opstilling og målgruppesatsning lærer du at optage videoer, der får folk til at stoppe op i deres nyhedsfeed på de sociale medier.

 

FOTOWORKSHOP
Tag det perfekte billede til din opdatering og tilføj en visuel stemning til din fortælling. Gennem billedteknik og fotoredigering lærer du at tage billeder, der fanger en stemning og tilføjer et sanseligt lag til din faglige fortælling.

 

SKRIVEKURSUS
Skriv den gode fortælling. Om det er gennem lange Facebookopdateringer eller korte tweets, lærer du gennem skriftlige og retoriske virkemidler at bruge din stemme målrettet og præcist til at fange opmærksomheden hos din målgruppe.

Datoer

Uddannelsen bliver afholdt henover tre weekender i hovedstadsområdet på følgende datoer:

Modul 1: 1.-3. oktober 2021
Modul 2: 29.-31. oktober 2021
Modul 3: 3.-5. december 2021

Tilmelding og Pris

Pris:

1 deltager: 25.000 kr.

2 deltagere: 45.000 kr.

3 deltagere: 60.000 kr.

Deltagerprisen dækker undervisning, sparring og forplejning. Forbundene skal selv betale for øvrige udgifter til overnatning og rejserefusion samt evt. tabt arbejdsfortjeneste.

 

Spørgsmål kan rettes til:

Alexander Grandt Petersen på [email protected] eller 41 40 00 33.

KONTAKTPERSON

Thomas Juhl
Alexander Grandt Petersen
41400033

ANDRE UDDANNELSER HOS CEVEA
SE ALLE
Øvrige
Videoworkshop: Lær at bruge video på de sociale medier
Vi elsker videoer på sociale medier, men hvad skal der til for at opnå viral succes? Ceveas video-workshop er for dig der ønsker at blive bedre...
Akademi
Det Progressive Akademi
Hvordan ser dansk økonomi og konkurrenceevne egentlig ud, nu hvor vi er på vej ud af krisen? Hvordan sørger vi for en bæredygtig udvikling, der...
Meningsdanner
Faglig Influencer
Brænder du for at være en stærk stemme for dit fag på de sociale medier? Så grib muligheden og bliv faglig influencer!
Masterclass
Masterclass: Visioner og veje til velfærd
Hvordan skal velfærdssamfundet se ud i fremtiden? Hvordan kan vi sikre, at individuelle behov og ønsker ikke samtidig betyder et farvel til...