Progressivt skrivekursus

På skrivekurset lærer du ti konkrete greb, der kan gøre dig bedre til at skrive klart, fængende og overbevisende.

Du lærer, hvordan du skriver om komplicerede emner som kompetencefonde, AUB-ordning og andengenerationsreformer, så budskabet fænger. Og hvordan du sætter ord og sætninger sammen, så de flytter menneskers holdninger i en progressiv retning.

Undervisningen er øvelses- og deltagerorienteret og tager afsæt i eksempler fra virkeligheden og deltagernes egne tekster.

Før kurset sender deltagerne en tekst til kursuslederen. Teksten bruges aktivt på kurset, og kursuslederen giver deltageren en kort skriftlig feedback på teksten og kommer med forbedringsforslag.

Kursets indhold

På kurset vil du lære, hvordan du får den røde tråd frem i en tekst. Hvordan du strukturerer indholdet. Hvordan du bruger sproget lettilgængeligt og levende. Og hvordan du griber skriveprocessen an.

Kurset vil give dig en række færdigheder – konkrete tommelfingerregler – som du kan bruge i alle skrivegenrer: en kronik, et debatindlæg, en faglig artikel, et notat, et nyhedsbrev, en fagbog eller et foredrag.

Der vil gennem hele kurset være særlig vægt på de udfordringer, som progressive skribenter står overfor, når de vil flytte holdninger.

Tilmelding og dato

Kurset finder sted onsdag den 26. maj i tidsrummet kl. 11.00-15.00.
Lokation oplyses.
Prisen er 2.900,00 kr. (inklusiv forplejning).

Ved spørgsmål, kontakt Ceveas vicedirektør, Alexander Grandt Petersen på tlf. 41400033 og [email protected]

Tilmeld dig her

Underviser

Alexander Grandt Petersen
41400033


Det progressive skrivekursus hos CEVEA gav helt konkrete og umiddelbart brugbare inputs og værktøjer til, hvordan jeg kan spidse mine fagpolitiske budskaber til. Det er vigtigt i en tid, hvor bl.a. de sociale medier fyldes med ligegyldigheder. Og fagpolitik er ikke ligegyldigt!

 – Christina Even,
Kredsformand, Odsherreds Lærerkreds

ANDRE UDDANNELSER HOS CEVEA
SE ALLE
Akademi
Det Progressive Akademi
Hvordan ser dansk økonomi og konkurrenceevne egentlig ud, nu hvor vi er på vej ud af krisen? Hvordan sørger vi for en bæredygtig udvikling, der...
Meningsdanner
Faglig Influencer
Brænder du for at være en stærk stemme for dit fag på de sociale medier? Så grib muligheden og bliv faglig influencer!
Masterclass
Masterclass: Visioner og veje til velfærd
Hvordan skal velfærdssamfundet se ud i fremtiden? Hvordan kan vi sikre, at individuelle behov og ønsker ikke samtidig betyder et farvel til...
Meningsdanner
Kooperativ Meningsdanner
Arbejder du på en kooperativ eller socialøkonomisk virksomhed? Brænder du for økonomisk- og social bæredygtighed? Så er det dig, vi gerne vil...