Videoworkshop: Skab forandring på sociale medier

De fleste af os har brugt videoer på sociale medier, men ikke altid med lige stor succes. Enten blev billedet for mørkt eller lyden for dårlig. Eller også blev budskabet for kedeligt. På sociale medier har vi få sekunder til at fange brugerens interesse og for hvert sekund der går skal vi sørge for at de ikke klikker videre.

Workshoppen vil give dig færdighederne til hvordan du opbygger indhold, der klart og præcist fortæller dit budskab og så vil du lærer hvordan du håndterer processen, lige fra optagelse til redigering, så du med din smartphone kan producere gode videoer, der skaber engagement og flytter holdninger.

Workshoppen er særlig relevant for dig der arbejder med kommunikation i politiske organisationer. Det kan være fagforeninger, partier, humanitære organisationer eller andre ngo’er. Du skal ikke have særlig kendskab til videoredigering, men det er et krav at du har en smartphone.

Undervisningsform

Undervisningen er baseret på teori og øvelser, hvor du får mulighed for at prøve teorien af i praksis.

Du vil blive undervist i at udnytte mobilkameraets potentiale og optimere lydoptagelser. Desuden vil du blive undervist i et videoredigeringsprogram.

Til kurset er knyttet nogle undervisningsvideoer. Disse danner grundlag for under undervisningen, så dem skal du have set inden.

Underviserne

Cevea har indgået et samarbejde med Stefan Cavalieri der er partner i Grafisk Afdeling. Stefan har mange års erfaring med videoproduktion og videoredigering og har bl.a. lavet flere videoer for 3F, FH, DSU og Socialdemokratiet. 

Program

Undervisningen er i høj grad koncentreret om praktiske øvelser, hvor vi lærer at filme, tilrettelægge og redigerer.

Vi vil fokuserer på:

  • Budskabet
  • Billedet
  • Lyden
  • Mobilen
  • Klipning

Tilmelding

Kurset finder sted tirsdag den 16. marts i tidsrummet kl. 9.00-15.00.
Lokation oplyses.
Prisen er 5.000,00 kr. (inklusiv forplejning).

Tilmeldingsfrist: 10. marts.

Tilmeld dig her

Underviser

Stefan Cavalieri
+45 30 33 26 03
Alexander Grandt Petersen
41400033

ANDRE UDDANNELSER HOS CEVEA
SE ALLE
Øvrige
Videoworkshop: Skab forandring på sociale medier
Vi elsker videoer på sociale medier, men hvad skal der til for at opnå viral succes? Ceveas video-workshop er for dig der ønsker at blive bedre...
Øvrige
Progressivt skrivekursus
Vil du være bedre til at skrive klart og overbevisende om komplicerede emner og sammenhænge, så budskabet fænger derude? Så skal du være med...
Øvrige
Korte målrettede forløb
Vil I arbejde med at opdyrke og ruste ildsjæle til at indgå i, markere sig på og starte debatter med perspektiver, viden og indsigt fra...
Akademi
Det Progressive Akademi
Hvordan sikrer vi en bæredygtig vækst? Er arbejdsmarkedet ved at blive overtaget af robotter og projektansættelser? Hvilke antagelser ligger bag...