Uddannelser

Øvrige

Vi elsker videoer på sociale medier, men hvad skal der til for at opnå viral succes? Ceveas video-workshop er for dig der ønsker at blive bedre til at bruge video i din og din organisations digitale kommunikation.


Øvrige

Vil du være bedre til at skrive klart og overbevisende om komplicerede emner og sammenhænge, så budskabet fænger derude? Så skal du være med på progressivt skrivekursus.


Øvrige

Vil I arbejde med at opdyrke og ruste ildsjæle til at indgå i, markere sig på og starte debatter med perspektiver, viden og indsigt fra arbejdspladserne? Så lad os sammen udvikle en uddannelse til jer!


Meningsdanner

Er du pædagog for 6-18 årige? Drømmer du om, at virkeligheden fra fritidsklubber, SFO og lignende fylder mere i den offentlige debat? Så er det dig, vi leder efter!


Meningsdanner

Er du lærer? Drømmer du om, at virkeligheden fra klasseværelset og skolegården fylder mere i den offentlige debat? Så er det dig, vi leder efter!


Meningsdanner

Synes du også, at kvinder er underrepræsenteret i medier, debat og politik? Så er uddannelsen Kvindelig Meningsdanner noget for dig!


Akademi

Hvordan sikrer vi en bæredygtig vækst? Er arbejdsmarkedet ved at blive overtaget af robotter og projektansættelser? Hvilke antagelser ligger bag de økonomiske beregninger i ministerierne? Og hvad er prognoserne for fremtidens velfærd?


Masterclass

Cevea afholder i efteråret en Masterclass om Arbejdsmarkedspolitik og politisk indflydelse for ansatte og politisk valgte i faglige organisationer. Vi har fokus på de store arbejdsmarkedspolitiske udfordringer, forhandlingsspillet, forskellige typer beslutningersprocesser og effektiv interessevaretagelse i arbejdsmarkedspolitikken.


Meningsdanner

Synes du også, vi hører alt for lidt til social- og sundhedsassistenten, håndværkeren og industrimedarbejderen i medierne? Er du træt af, at politikere og debattører taler om dig i stedet for med dig?


  • KATEGORI