fbpx

Uddannelser

Øvrige

Vi elsker videoer på sociale medier, men hvad skal der til for at opnå viral succes? Ceveas video-workshop er for dig der ønsker at blive bedre til at bruge video i din og din organisations digitale kommunikation.


Akademi

Hvordan ser dansk økonomi og konkurrenceevne egentlig ud, nu hvor vi er på vej ud af krisen? Hvordan sørger vi for en bæredygtig udvikling, der ikke giver en stærk social slagside? Er arbejdsmarkedet ved at blive overtaget af robotter, mens ufaglærte ser deres jobmuligheder forsvinde, og solen skinner kraftigere på de langtuddannede? Hvilke antagelser ligger bag de økonomiske beregninger i ministerierne? Og hvordan sørger vi for et samfund i balance, hvor hverken dine forældres tegnebog eller bopæl afgør dine chancer i livet?


Meningsdanner

Brænder du for at være en stærk stemme for dit fag på de sociale medier? Så grib muligheden og bliv faglig influencer!


Masterclass

Hvordan skal velfærdssamfundet se ud i fremtiden? Hvordan kan vi sikre, at individuelle behov og ønsker ikke samtidig betyder et farvel til fællesskabet og solidariteten? Hvad er den rette balance mellem stat, marked og civilsamfund? Hvordan kan vi udfordre regnemodellerne, så også progressive investeringer i mennesker regnes med?


Meningsdanner

Arbejder du på en kooperativ eller socialøkonomisk virksomhed? Brænder du for økonomisk- og social bæredygtighed? Så er det dig, vi gerne vil have fat i!


Øvrige

Vil I arbejde med at opdyrke og ruste ildsjæle til at indgå i, markere sig på og starte debatter med perspektiver, viden og indsigt fra arbejdspladserne? Så lad os sammen udvikle en uddannelse til jer!


Meningsdanner

Er du pædagog for 6-18 årige? Drømmer du om, at virkeligheden fra fritidsklubber, SFO og lignende fylder mere i den offentlige debat? Så er det dig, vi leder efter!


Meningsdanner

Synes du også, vi hører alt for lidt til social- og sundhedsassistenten, håndværkeren og industrimedarbejderen i medierne? Er du træt af, at politikere og debattører taler om dig i stedet for med dig?


  • KATEGORI