fbpx

Uddannelser

Det Progressive Akademi

Der er nu åbent for ansøgninger til Det Progressive Akademi efteråret 2022. Ansøgningsfristen er den 15. juni 2022.


Masterclass

Vi har inviteret de skarpeste eksperter og de mest erfarne forhandlere til at gøre os klogere på arbejdsmarkedets udfordringer. Når forløbet er færdig vil du være i stand til at finde nye løsninger og svar på arbejdsmarkedets centrale udfordringer og lægge den rette strategi for din organisations interessevaretagelse.


Digital

Vi elsker videoer på sociale medier, men hvad skal der til for at opnå viral succes? Ceveas video-workshop er et kursus for dig, der ønsker at blive bedre til at bruge video i din og din organisations digitale kommunikation.


Øvrige

Vil du være bedre til at skrive klart og overbevisende om komplicerede emner og sammenhænge, så budskabet fænger derude? Så skal du være med på progressivt skrivekursus d. 12 oktober 2021!


Meningsdanner

Brænder du for at være en stærk stemme for dit fag på de sociale medier? Så grib muligheden og bliv faglig influencer!


Øvrige

Vil I arbejde med at opdyrke og ruste ildsjæle til at indgå i, markere sig på og starte debatter med perspektiver, viden og indsigt fra arbejdspladserne? Så lad os sammen udvikle en uddannelse til jer!


Meningsdanner

Er du pædagog for 6-18 årige? Drømmer du om, at virkeligheden fra fritidsklubber, SFO og lignende fylder mere i den offentlige debat? Så er det dig, vi leder efter!


Meningsdanner

Synes du også, vi hører alt for lidt til social- og sundhedsassistenten, håndværkeren og industrimedarbejderen i medierne? Er du træt af, at politikere og debattører taler om dig i stedet for med dig?


  • KATEGORI