Faglig meningsdanner

Synes du også, vi hører alt for lidt til social- og sundhedsassistenten, håndværkeren og industrimedarbejderen i medierne? Så har vi en uddannelse for dig!

Er du træt af, at politikere og debattører taler om dig i stedet for med dig? Danmark mangler stemmer fra hverdagen – bliv faglig meningsdanner og gør en forskel for dig og dine kolleger!

Skal politikerne forstå, hvad en højere pensionsalder betyder, så er det jo dig ude på arbejdspladsen, der bedst kan forklare, hvad et ekstra halvt år med tunge løft eller nedslidende arbejdsmiljø gør for din livskvalitet.

Faglig Meningsdanner er en uddannelse strikket sammen af CEVEA og LO. Her får du redskaberne til at gøre din virkelighed på jobbet til relevante indspark i aviser, radio og TV: Du lærer at skrive blogindlæg og debatindlæg, der bliver læst. Du lærer at debattere, så du bliver hørt. Og du lærer at fortælle om dine erfaringer fra arbejdslivet, så andre lytter med. Vi arbejder for, at du får evnerne til at kunne påvirke den offentlige mening i en mere arbejdervenlig retning.

Uddannelsen er gratis og for dig under 35 år, der er medlem af et fagforbund under LO.

»Det har været en fantastisk oplevelse at være med på Faglig Meningsdanner.

Det har givet mig gejsten og troen på, at jeg kan deltage i debatten på lige fod
- eller endda bedre - end de uddannede politikere og kommentatorer
«

- Tidligere deltager på Faglig Meningsdanner

Forventninger til dig

Du er passioneret og stolt af dit fag, men du behøver hverken at have en skarp tunge eller en spids pen - det skal vi nok lære dig. Det vigtigste er, at du har viljen og lysten til at gøre en forskel for dig og dine arbejdsfæller.

Hvis det lyder som noget for dig, så send en ansøgning senest mandag den 8. maj 2017 kl. 12.00. Uddannelsen løber henover foråret og efteråret 2017.

Du kan læse mere om det praktiske og indholdet i uddannelsen her

Ellers ansøg eller Tip en ven om uddannelsen allerede i dag.

Har du spørgsmål om uddannelsen, er du altid velkommen til at sende en mail eller ringe til uddannelseschef Kristian Birk på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it./22446392.

 

På Faglig Meningsdanner lærte jeg meget om deltagelse i den offentlige debat. Men noget af det vigtigste var nok at holde fokus og ikke at skyde i øst og vest, når man debatterer.