Pædagogfaglig ledermeningsdanner - Tilmelding

Sygeplejerske og meningsdanner er en uddannelse for sygeplejersker, der brænder for at udvikle professionen og har lyst til at kommunikere denne udviklingsiver – både som meningsdannere i offentligheden og i det faglige fællesskab ude på arbejdspladserne.

Uddannelsen baseres på aktionslæring: Vi fører tingene ud i livet og bruger redskaberne, mens vi lærer dem. Deltagerne skal derfor løbende gennem uddannelsen skrive debatindlæg og aktivt arbejde med de lokale fællesskaber.

Den reelle eksamen er virkeligheden: Satte vi en dagsorden? Engagerede vi vores kolleger? Dét er lakmusprøven på uddannelsens og deltagernes succes.

Baggrund

Danmark har brug for flere stemmer i den offentlige debat med rødderne ude på arbejdspladserne. Og vi har behov for at de, der kender sundhedssektoren indefra, kommer i offensiven med deres egne erfaringer og med udgangspunkt i professionsidealet. At sygeplejerskerne kommunikerer hvordan de oplever virkeligheden og deler deres erfaringer – så vi alle sammen kan blive klogere. Og få gjort noget ved udfordringerne!

Danmark har brug for meningsdannere, der har erfaringer fra virkeligheden, noget på hjertet, modet til at gøre en forskel og til at lade deres stemme høre i den offentlige debat.

Man skal ikke skoles for at have en mening – den lader vi dig om at have. Men træning, inspiration og øvelser styrker din kommunikationsevne og skærper dine argumenter, så du kan bringe dit budskab frem i lyset. Dét er målet med uddannelsen Sygeplejerske og meningsdanner.