Sygeplejerske og meningsdanner

Har du holdninger til sygeplejerskeprofessionen, sundhedsvæsnet og samfundet omkring dig? Så er det dig, vi leder efter!

Dansk Sygeplejeråd Kreds Hovedstaden og Tænketanken Cevea søger lige nu 24 dedikerede sygeplejersker med stærke holdninger til deres fag og samfundet generelt til uddannelsen Sygeplejerske og meningsdanner, der starter i september 2016.

Vi har tårnhøje forventninger, og det samme skal du have. Du skal ikke være verdensmester i skrift eller tale for at være med – det vigtigste er, at du har et budskab, du vil ud med, og viljen til at gøre en forskel.

På meningsdanneruddannelsen vil du:

  • Blive styrket i at sætte faget på dagsordenen på din arbejdsplads og i medierne – bl.a. via debatindlæg og de sociale medier.
  • Blive klogere på sammenhængene mellem samfund, profession og fælleskab – og dermed fundamentet for det danske velfærdssamfund.
  • Få redskaber til at kommunikere med udgangspunkt i din egen faglighed.
  • Få et netværk af engagerede kolleger, du kan bruge resten af livet.
  • Vi har sammensat et hold af de dygtigste trænere, der lige som dig brænder for at få flere sygeplejerskestemmer i den offentlige debat. Derudover vil du møde forskere, politikere og andre stærke stemmer fra den offentlige debat.

Uddannelsen har vist mig flere muligheder og veje til at komme ud med mine budskaber - og være mere bevidst om modtager og medie. Én historie siger mere end 1000 tal og argumenter. Alt det logiske og rationelle er sagt før - det vi skal huske, er den menneskelige og personlige fortælling.