fbpx

Meningsdanneruddannelsen

Den originale meningsdanneruddannelse

Tænketanken Cevea er den originale udbyder af meningsdanneruddannelsen. Lige siden 2008 har vi kæmpet for at sikre en stemme til dem, der tit ikke bliver hørt i den offentlige debat. Og i de femten år har vi hjulpet rigtig mange dygtige og passionerede mennesker med at brænde igennem i både klassiske medier og på sociale medier.

Med dygtige undervisere og mange års erfaring garanterer vi et højt niveau med mærkbare resultater. Vores meningsdanneruddannelser klæder deltagerne på til at kunne indgå i demokratiske debatter med stor faglig selvtillid.

I vores mere end femten år med meningsdanneruddannelser, har vi hjulpet et bredt udvalg af faggrupper – lige fra lastbilchauffører til psykologer.

Er du interesseret i en meningsdanneruddannelse med Tænketanken Cevea?

Så kontakt os endelig på [email protected]

Vores undervisere

 

 

 

Thomas Juhl
Uddannelseskonsulent

“Der findes tusinder af mennesker i Danmark, der har masser på hjertet, men aldrig kommer ind i den offentlige debat – det vil jeg være med til ændre.

På uddannelserne får vi holdningerne ud af lokalet og ud i samfundet, hvor de er med til at skabe dagsordener og sikre, at den demokratiske samtale inkluderer mange andre end politikere og dagbladsredaktører.

Jeg har en kandidat i historie fra Aarhus Universitet. Derudover har jeg erfaringer fra fagbevægelsen, universitetet, parti-politik og højskolebevægelsen.”

 

 

 

Mathilde Kramer Lau
Uddannelseskonsulent

“Deltagelsen i den offentlige debat er skæv og mange faggrupper kommer sjældent til orde. I disse faggrupper gemmer der sig mange mennesker med vigtige historier og erfaringer fra det virkelige liv.

Min fornemmeste opgave er at give disse mennesker modet og redskaberne til at komme ud over rampen med deres historier og erfaringer. Jeg elsker at se den udvikling, vores deltagere gennemgår på vores uddannelser – både personligt og fagligt.

Jeg har en kandidat i uddannelsesvidenskab fra Aarhus Universitet, og har god erfaring med at undervise forskellige faggrupper.”

Udlærte meningsdannere

Mette
Murer

Siden Mette var på meningsdanneruddannelsen, har hun formået at få ændret lovgivningen, så skurvogne på danske byggepladser nu er langt mere inkluderende for kvindelige håndværkere.

Nu deltager hun jævnligt i et panel på TV2 News, har gæstet Debatten på DR2, og er desuden indgået i en lang række artikler, interviews, radioprogrammer og debatter.

 

Karoline
Privatpraktiserende psykolog

“Da jeg læste om Ceveas meningsdanneruddannelse, tænkte jeg, yes, det er lige det, jeg har ledt efter – at blive klædt på til at kunne udtale mig.

Den måde, uddannelsen har været bygget op på, med helt konkrete værktøjer, har været enormt hjælpsom for mig.

Det er ikke for indviklet, men man bliver klædt godt på.”

 

Dennis
Sosu-assistent

“Jeg er fascineret af de her værktøjer, vi har fået. Det har givet mig skrivetrang.

Førhen kunne jeg godt skrive et indlæg, men det var lidt blødt. Det havde ikke rigtig nogen retning og var meget bredt. Nu er det ét emne.

Jeg synes, at underviserne er gode. Jeg kan godt lide måden, det bliver gjort på. At man også får testet det af. Vi får feedback på det, så vi kan mærke retningen og ikke er i tvivl.

Det er blevet 1000 gange nemmere for mig at skrive. Det virker.”

Vi udbyder følgende pakker:

Vi har også mulighed for at skræddersy et forløb, hvor vi tager udgangspunkt i jeres specifikke behov.

 

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud!

6 + 5 =

Vi har planlagt følgende uddannelser, som du kan melde dig til: