fbpx

Uddannelse og oplæg

Cevea udbyder forskellige uddannelser, workshops og oplæg. Vi faciliterer desuden både konferencer og debatter!

I Cevea har vi dygtige og engagerede undervisere og oplægsholdere med en bred vifte af kompetencer.

Uanset om du er på jagt efter et meningsfyldt meningsdannerforløb, et oplæg om kvinders kamp for ligestilling eller et intensivt medietræningsforløb, er du i gode hænder hos os. 

Kommende Uddannelser

Lige nu har vi planlagt følgende uddannelser, som du kan melde dig til:

Vi tilbyder også:

Meningsdanneruddannelser

Cevea udbyder både korte, mellemlange og lange uddannelsesforløb. Et kort uddannelsesforløb fås ved meningsdannerdagen, som kun forløber sig over én dag, mens meningsdanneruddannelsen strækker sig over længere tid, og talentuddannelsen kan vare op til flere år.

 

Workshops

Vores workshops varer typisk 3-4 timer og foregår på hold. De kan finde sted forskellige steder i landet, alt efter behov. Klik ind på et af de nedenstående elementer for at læse mere om de enkelte workshops.

 

 

 

Medietræning

Cevea udbyder også individuel medietræning, enten med henblik på interview eller debat. Den individuelle medietræning adskiller sig fra de andre workshops i interview- og debatteknik ved at den netop er én-til-én, mens de andre workshops foregår på hold. Hvis du søger udførlig én-til-én medietræning, er dette det rette for dig. Klik ind på et af de nedenstående elementer for at læse mere.

 

Facilitering

Hos Cevea arrangerer vi gerne din paneldebat eller konference, både med hensyn til deltagere, indhold og organisering af stoffet – og i forhold til at sikre god mikrofonlyd og en dramaturgi, der fungerer. Vi står også klar til at agere moderator for din debat! Klik ind på et af de nedenstående elementer for at læse mere.

 

Oplæg

Vores undervisere og konsulenter udbyder en række oplæg på baggrund af deres forskellige kompetencer. Et oplæg varer typisk 1,5 time. Klik ind på et af de nedenstående elementer for at læse mere om de enkelte oplæg.

 

Ceveas uddannelser består af Meningsdanneruddannelsen, Masterclasses og Det Progressive Akademi. Som noget nyt udbyder vi nu også en Meningsdannerdag! Dertil udbyder vi workshops i bl.a. interview-, debat- og taleteknik, sociale medier, debatindlægsskrivning, historiefortælling og organisering. Individuel medietræning finder du også hos os. Her kan du få 3 timers én-til-én medietræning med vores erfarne underviser eller vores journalist og tidligere redaktør, alt efter om det er interview eller debat, du gerne vil dygtiggøre dig i. Vi faciliterer også konferencer og paneldebatter – og står du og mangler en moderator til din debat, så kan vi også være behjælpelige med det. Vores medarbejdere står i øvrigt klar til at give skarpe oplæg om en række forskellige emner, lige fra målgruppeteori til slaget om den danske model. Vi vil altid gerne skræddersy uddannelser, workshops og oplæg, så de passer til netop dig. Det gælder både tid, sted og indhold, så kontakt os endelig på [email protected]