fbpx

Jobskabelse, økonomi og fremtidens velfærdsstat

”Vi oplever i Danmark, at de sociale ydelser er under pres, og at et reelt lavtlønsarbejdsmarked rykker tættere og tættere på virkeligheden. Det ser vi blandt andet i disse dage, hvor en forringelse af dagpengesystemet fylder hele den politiske dagsorden. På konferencen den 19. oktober vil vi snakke om den overordnede europæiske ramme, som dagpengedebatten også skal forstås i,” siger Kristian Weise, direktør i Cevea.

Konferencen består af fire paneldebatter med internationale eksperter, tidligere statsministre, politikere samt repræsentanter fra fagbevægelsen.

På deltagerlisten står blandt andet Poul Nyrup Rasmussen, Alfred Gusenbauser, tidligere forbundskansler i Østrig og formand for FEPS Next Left Research Programme, Anton Hemerijck, professor ved Free University of Amsterdam, Maria Jepsen fra Det europæiske fagforeningsinstitut, Lars Andersen, AE-Rådet, Henning Jørgensen, arbejdsmarkedsforsker fra Aalborg Universitet, Lizette Risgaard, næstformand LO, og flere Folketingsmedlemmer.

”Tendensen mod et mere usikkert arbejdsmarked og en udfordret velfærdsstat ses ikke kun i Danmark. Det sker på tværs af hele Europa. Derfor samler vi en lang række kloge hoveder i København. Vi må udnytte vores fælles kræfter til at løse de udfordringer, vi står overfor i forhold til arbejdsmarkedet, den økonomiske udvikling og fremtidens velfærdsstat,” slutter Kristian Weise.

For yderligere oplysninger kontakt:
Direktør Kristian Weise: [email protected] / tlf. 41 77 45 70

FORFATTER(E)

DEL INDLÆG:

SENESTE INDLÆG MED TEMAET Pressemeddelelse
SE ALLE
Pressemeddelelse
Ny ledelse og ny kurs i Tænketanken Cevea
15. december 2020
Pressemeddelelse
Videoer og praktiske øvelser får flere på efteruddannelse
21. oktober 2020
Pressemeddelelse
Cevea får ny formand
30. april 2020
Pressemeddelelse
TÆNKETANK: Økonomisk usikkerhed blandt de laveste indkomster er gift for økonomien
22. april 2020