fbpx

Ny politik- og kommunikationschef

I Cevea kommer ansættelsen af Kasper Fogh som del af en omorganisering, der skal styrke tænketankens gennemslagskraft. Cevea er vokset fra 2 mio. kr. i omsætning i 2011 til knap 12 millioner kr. i 2015. Samtidigt har Cevea knopskudt og medvirket til skabelsen af Huset DeltagerDanmark, der viderefører flere af de uddannelses-, organisationsudviklings- og kampagneaktiviteter, der har været en del af arbejdet de senere år. Fremover skal Cevea fokusere mere på kerneopgaverne i en tænketank: Analyse, dagsordenssætning og politisk påvirkning.

”Cevea skal være stærkere på politikudvikling, på indflydelse og på gennemslagskraft. Vi skal stå stærkere om uafhængig tænketank. Vi har været et stærkt inkubatormiljø, der har igangsat ting, som vil have et varigt aftryk. Men der hvor Cevea skal hen nu, skal vi have flere erfarne folk, der både har bevist noget i den politiske verden og som har et bredt netværk. Derfor er jeg utrolig glad for at kunne byde velkommen til Kasper”, siger direktør i Cevea, Kristian Weise.

I Cevea kommer Kasper Fogh til både at arbejde med politikudvikling og samtidigt varetage kommunikationsopgaverne i tænketanken.

”Tænketankene kommer til at spille en større og større rolle i den politiske samtale. Jeg glæder mig til både at være en del af næste kapitel af Ceveas liv, og til at vende tilbage til en politisk hverdag i en fri rolle”, forklarer Kasper Fogh. 

For yderligere oplysninger og kommentater kontakt Kristian Weise, tlf.: 4177 4570 eller Kasper Fogh, tlf.: 2611 1519

FORFATTER(E)

DEL INDLÆG:

SENESTE INDLÆG MED TEMAET Pressemeddelelse
SE ALLE
Pressemeddelelse
Ny ledelse og ny kurs i Tænketanken Cevea
15. december 2020
Pressemeddelelse
Videoer og praktiske øvelser får flere på efteruddannelse
21. oktober 2020
Pressemeddelelse
Cevea får ny formand
30. april 2020
Pressemeddelelse
TÆNKETANK: Økonomisk usikkerhed blandt de laveste indkomster er gift for økonomien
22. april 2020